Stichting Mariposa-Peru

Gezondheidszorg en onderwijs

Stichting Mariposa-Peru is een non-profit Stichting, die zich inzet voor arme kinderen in Peru. Onze projecten richten zich op huisvesting, gezondheidszorg en onderwijs.

De afgelopen anderhalf jaar hebben we ons met name bezig gehouden met het uitdelen van voedselpakketten aan arme gezinnen. Dit omdat men vanwege de coronacrisis niet tot nauwelijks kan werken. En voor de arme Peruaan betekent niet werken, geen geld en dus geen eten.

Stichting Mariposa-Peru staat normaal gesproken elk jaar op diverse kerst- en wintermarkten, waaronder de kerstmarkt in Haarlem.  Op deze markten verkopen wij onze typische Peruaanse (kerst) spullen. Alles is door de Peruaanse bevolking zelf gemaakt en doordat we de producten bij hen inkopen en later in Nederland verkopen, helpen we zowel de lokale Peruaanse burger als de arme kinderen. De opbrengst van de verkoop gaat namelijk weer terug naar onze projecten. Door het kopen van 1 van onze producten helpt u dus de (arme) Peruaanse bevolking, de arme gezinnen die wij als Stichting ondersteuning én krijgt u er zelf iets leuks voor terug.  Een win-win situatie dus.  Wij zijn u in ieder geval heel erg dankbaar.

Onze contactgegevens

Contact

stichtingmariposaperu@hotmail.com

Adres

Stichting Mariposa-Peru
Kerkallee 108
6882 AX Velp