La Station Service

Franse delicatessen

La Station Service is een Franse delicatessen winkel in de Burwal in het oude centrum van Haarlem. Het assortiment bevat verschillende soorten vleeswaren, kaas, wijn, zoetige hapjes en snoep. Allemaal uitgezocht door de twee eigenaren, een Frans koppel.
 
Na een paar jaar in Nederland gewoond the hebben, besloot dit Franse koppel om een nieuw leven te beginnen door een delicatessen winkel to openen met Franse producten die moeilijk te verkrijgen zijn in Nederland. 
Het is de perfecte plek voor alle Nederlanders die van Frankrijk houden en voor alle Franse mensen die in Nederland wonen.
 
De eigenaren kochten een oude slagerij uit de jaren ’50, vol met marmer, tegels en mozaïek. De oude koelcel van de slagerij is nu omgetoverd tot een gezellige wijn “cave” met traditionele en natuurlijke wijnen. Het is de perfecte plek om the shoppen voor de borrel of voor een leuke cadeautje te maken!
 
Ze hebben echt Parijse stokbrood dat wordt gemaakt door de Gebroeders Niemeijer en Franse broodjes kunnen ook gemaakt voor de lunch!

Onze contactgegevens

Contact

sonja@station-service.nl

Adres

Spaarnwouderstraat 48

2011AE Haarlem